Voor wie

Hét event over NextLeadership

 

Wat kun je verwachten?

Je hebt een goed idee, een digitale strategie, een nieuw businessmodel of een experience benadering. Je moet echter je mensen en collega’s mee zien te krijgen.

Ander voorbeeld. Je werkt in een organisatie waar flexibel werken een normale zaak is. Toch vraag dat om aanpassing van jezelf en je collega’s.

In beide voorbeelden lopen oude en nieuwe culturen door elkaar heen. Stilstaan is echter achteruitgang. Jouw rol is cruciaal in het verder ontwikkelen en uitrollen van de strategie. Je moet zelf stappen zetten en jouw team en organisatie moeten stappen zetten.

Dat initiatief tonen, verder denken, proactief werken en inspelen op de veranderingen, zijn principes van NextLeadership.

  • inzicht in het motiveren van mensen
  • handvatten voor je eigen ontwikkeling
  • tips om meer succes te boeken
  • veel inspiratie

 

Voor welke functies is het bedoeld?

Het programma is vooral opgesteld voor , marketeers, marketingcommunicatiemanagers, sales en service, personeels- en HR managers, directie en MT-leden.

 

Wat zijn de kosten?

Mede dankzij de sponsoren van dit evenement kun je voor slechts € 395,– , exclusief BTW, deelnemen aan deze dag. Uiteraard word je uitgebreid voorzien van koffie, thee, drankjes en een veelzijdige lunch en is er gratis parkeergelegenheid.

  • Regulier tarief € 395,-
  • Tarief voor relaties van CustomerTalk € 345,-
  • Tarief per persoon met een team van 4 personen* € 295,-

 

*Groepskorting

Als je met 4 of meer personen van één organisatie wil deelnemen, kun je profiteren van een aantrekkelijke korting. Stuur dan een e-mail de gegevens van deze deelnemers (voornaam, naam, email adres, functie) naar sales@customertalk.nl en wij zorgen ervoor dat je wordt ingeschreven. Geef ook aan waar de factuur heen mag, bedrijfsgegevens en email adres.

 

Gratis digitale toolkit

Elke deelnemer krijgt een pakket boeken na afloop mee naar huis.