Ronde 2: Jouw succes binnen handbereik!

Tijdens drie meetings volg je als bezoeker telkens een andere sessie. Op deze manier heb je met een kleinere groep mensen meer interactie met de spreker.
Wat zijn de drie sessies?

 

Gewoon doen! door Marco Hoogerland;

Naar aanleiding van voorbeelden uit de topsport laat Marco je nadenken over jouw ultieme droomdoel. Middels de topsportwetten ga je aan de slag.
Om de topsportmentaliteit te begrijpen gaat het niet om het leren van trucjes of alleen maar kijken naar de successen van topsporters.

 

Het gaat juist om:

  • de gevechten die ze met zichzelf hebben moeten voeren.
  • de constante confrontering met zichzelf.
  • het vergoten van zelfkennis.

Om je dromen waar te maken zul je het echt moeten willen. En ja dan mag je net als de topsporter even genieten van het resultaat.

 

► Leiding geven doe je door jezelf te zijn door Richard Gebski;

Leiding geven doe je door jezelf te zijn. Maar wat is dat? Jezelf zijn. Richard is communicatietrainer en rollenspelacteur. Vanuit zijn rol zal hij ons laten ervaren en laten toepassen hoe kennis en samenwerken in relatie staan tot het succes.

 

 

 

Wat het bedrijfsleven kan leren van topsport door Laura Jonker; 

Heb jij je weleens afgevraagd waarom sommige mensen succesvol zijn in alles, terwijl anderen strugglen. Hoe combineert Epke Zonderland het turnen met geneeskunde? Hoe werd Minke Booij directeur van een grote stichting?
De conclusie: de sleutel zit in persoonlijk leiderschap en we kunnen dit allemaal!

 

In een workshop waarin talentontwikkeling en topsport als metaforen worden gebruikt, neem ik je mee naar de principes van persoonlijk leiderschap. Je leert hoe je jezelf hierin kunt verbeteren en hoe je dit bij anderen stimuleert. Je krijgt praktische tips waarmee je morgen aan de slag kunt. Een must voor iedere manager, professional en marketeer die potentie optimaal wil benutten.

 

Ronde 2
Locatie: Grote Zaal Datum: 8 maart 2018 Tijd: 11:50 - 12:25 Marco Hoogerland Richard Gebski Laura Jonker