Contact

Next Leadership in 1 Day is een initiatief van

 

CustomerTalk is de grootste onafhankelijke online vaktitel voor innovatieve marketing, sales en service. Met onderwerpen als klantstrategie management, customer relationship management, customer & marketing intelligence, customer experience management, social crm, e-commerce en web content management. Met de praktijkgerichte portal, nieuws- en strategie bulletins en evenementen zijn wij dé autoriteit op het gebied van innovatieve marketing, sales en service.

Onze content en diensten stellen Nederlandse commerciële managers van middelgrote en grote organisaties in staat met de beste informatie en tools de meest optimale beslissingen te nemen. CustomerTalk stelt de commerciële manager hiermee in staat de concurrentie af te troeven in het opzetten en uitbouwen van winstgevende klantrelaties.


Bezoekers


Deelnemers van het evenement met vragen over het programma of de nota kunnen contact opnemen met

CustomerTalk

Tel: 088 1474111
service@customertalk.nl voor vragen over het programma of je aanmelding
finance@customertalk.nl voor vragen over je factuur

Sponsoren


Next Leadership in 1 Day is bij uitstek geschikt om leads te genereren, klanten en relaties uit te nodigen of meer bekendheid te krijgen. Er zijn veel mogelijkheden waar je als partner van dit evenement uit kunt kiezen.

Om sponsor te worden kun je contact opnemen met Remko Westra: remko.westra@customertalk.nl